Help!

Wat leuk dat je ervoor gekozen hebt deze verrassende wandeling te gaan maken! Om je op weg te helpen leggen we je graag uit wat precies de bedoeling is van deze ontdekkingstocht.

Je loopt de route in de volgorde van de hidden creatures die je onderweg gaat zoeken. De eerste hidden creature is dus de plaats waar de wandeling begint. Deze staat afgebeeld op het scherm met de vraag “Kan je dit dier vinden?”

Bij de afbeelding hoort een gedicht en kun je op dezelfde pagina bekijken en lezen. Wanneer je de hidden creature gevonden hebt druk je op de knop “gevonden”.

Op de plek van de afbeelding kun je nu een filmpje starten van de hidden creature die tot leven komt. Op de plek van het gedicht verschijnen mogelijke vragen die je als aanvulling kunt bespreken.

De bedoeling is uiteraard dat er al wandelend leuke gesprekken ontstaan over allerlei gevoelens, angsten, herinneringen of grappige momenten die leuk zijn om te delen. De knop “gevonden” verandert vanzelf naar “volgende” en zal je wijzen naar de volgende hidden creature.

Steeds na het vinden van een hidden creature verzamel je automatisch de bijbehorende badge waar je allerlei krachtige eigenschappen mee verdiend. De badge fungeert ook als link.

Zo kun je als je er op klikt terug kijken naar vorige hidden creatures en gedichten nog eens lezen.

De plattegrond wijst je de weg. Als je deze op de aangegeven plaats vergroot zal duidelijk worden waar je de hidden creature precies kunt zoeken en vinden.

Volg de route, laat gebeuren, praat gezellig met elkaar, geniet van de wandeling en voel je vooral vrij er ook je eigen invulling aan te geven. Niets hoeft, alles mag! Dat maakt het extra leuk en toegankelijk voor jong en oud.

Veel plezier!


Hier kan je beginnen!

Niet te geloven!

Zo loopt de route

route